Baaten Balance

Nieuws

CORONAVIRUS:

Update coronavirus: (3 maart 2021)

Vanaf vandaag mogen we weer klanten ontvangen. Wat voelt dat goed en fijn om weer te mogen doen! Even dat moment van ontspanning verzorgen voor iemand, uit het hoofd laten komen, of gewoon puur een moment voor zichzelf! Wil jij dat nu ook graag? Maak dan een afspraak

Dit uiteraard wel met de richtlijnen vanuit het RIVM.

Dus ben je verkouden, hoest je of heb je koorts dan wil ik je verzoeken om de afspraak te annuleren en dan maken we een nieuwe afspraak. Mocht blijken dat je bij mij komt en bijvoorbeeld verkouden bent, zal ik je op dat moment verzoeken om een nieuwe afspraak te maken.


Uiteraard zorg ik zelf voor de nodige maatregelen. Bovenop de voor mij normale hygienemaatregelen, zorg ik dat er voldoende tijd tussen klanten zit, zodat ik de kamer extra kan ventileren. Ook zorg ik dat de tafel en deurklinken na een behandeling ontsmet wordt.

Ook staat er hygeine handgel, zodat je bij binnenkomst en bij het weggaan hiervan gebruik kunt maken.

Lets keep safe! 🙏🏻💞


Verhuizing in 2021:

15 april 2021 krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning! Een spannende tijd met een aantal klusjes die we moeten doen. Dit betekend dat de praktijk een paar weken dicht zal zijn. Maar met een strakke planning, zal dit zo kort mogelijk zijn. Daarom zijn we gesloten van 15 april tot en met 27 april. Op woensdag 28 april zal ik mijn eerste klanten in mijn nieuwe praktijk ruimte ontvangen.

Ik kijk uit naar dit nieuwe avontuur en ik ga ook daar weer een prachtige praktijkruimte inrichten waar je welkom bent voor jouw moment van ontspanning.


Edelstenen:

In mijn praktijkruimte heb ik ook een vitrine kast staan met een selectie van mijn edelstenen. De afgelopen lockdown heb ik de tijd genomen om alles opnieuw te fotograferen en mijn webshop om te bouwen! Ik ben dan ook zeer trots om te kunnen vertellen dat de site inmiddels in de lucht is en ook voor mooie reacties zorgt.

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe webshop, neem dan eens een kijkje voor mooie Edelstenen en geschenkjes

www.balancestones.nl

Reiki cursus:

Samen met mijn vriendin Saskia van Thiel geef ik ook Reiki cursussen.
Onder het kopje Reiki en cursus vind je meer uitleg! Hopelijk komen er ook voor de cursussen weer versoepelingen en kunnen we in 2021 weer nieuwe cursussen gepland worden, Zowel voor Reiki 1, 2 en 3. Heb jij interesse? Mail dan even.

Ook als u liever 1 op 1 Reiki cursus volgt neem dan contact met me op, dan kunnen we in overleg met elkaar afspreken hoe we dat vorm geven.


Like ook de facebook pagina van Baaten Balance. Voor leuke actie's en ander nieuws