Baaten Balance

Nieuws

CORONAVIRUS:

Coronavirus:

We hebben weer toestemming om te mogen masseren. Wat is dat fijn om weer te mogen doen.

Dit uiteraard wel met de richtlijnen vanuit het RIVM.

Dus ben je verkouden, hoest je of heb je koorts dan wil ik je verzoeken om de afspraak te annuleren en dan maken we een nieuwe afspraak. Mocht blijken dat je bij mij komt en bijvoorbeeld verkouden bent, zal ik je op dat moment verzoeken om een nieuwe afspraak te maken.


Uiteraard zorg ik zelf voor de nodige maatregelen. Bovenop de voor mij normale hygienemaatregelen, zorg ik nu als extra maatregel dat er voldoende tijd tussen klanten zit, zodat ik de kamer extra kan ventileren. En zal ik zorgen dat de tafel na een behandeling ontsmet wordt.

Ik zal ook zorgen voor hygeine handgel, zodat je bij binnenkomst en bij het weggaan hiervan gebruik kunt maken.

Tot snel weer!

Lets keep safe! 🙏🏻💞Kamer vernieuwd:

Na 5 jaar vond ik dat het tijd was om de kamer op te knappen. Een gebruiksvriendelijke vloer, die goed en makkelijk schoon te maken is. En tja als je dan toch bezig bent.... Daarom hebben we in een weekend tijd (zodat mijn klanten er geen last van zouden hebben) de kamer een make-over gegeven.

Muren geschilderd, vloertje vervangen en een mooie nieuwe kast erin. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan zeker een kijkje op de facebook pagina. Of kijk bij de slideshow op de site voor de nieuwste foto's.Neem ook eens een kijkje op de webshop voor mooie Edelstenen en geschenkjes

www.balancestones.nl


Reiki cursus:

Samen met mijn vriendin Saskia van Thiel geef ik ook Reiki cursussen.
Onder het kopje Reiki en cursus vind je meer uitleg! Ook in 2020 zullen er weer nieuwe cursussen gepland worden, Zowel Reiki 1, 2 en 3. Heb jij interesse? Mail dan even.


Wensen?

Regelmatig geven klanten aan dat ze in plaats van een half uur iets langer gemasseerd zouden willen worden, omdat ze met een half uur eigenlijk net tot de ontspanning komen.

Uiteraard is dit tegen een kleine meerprijs mogelijk in overleg. Bijvoorbeeld in een massage van 45 minuten. Vraag gerust naar de mogelijkheden!


Like ook de facebook pagina van Baaten Balance. Voor leuke actie's en ander nieuws