Nieuws

Vuurwerk seizoen & bachbloesem

Het vuurwerk seizoen komt er weer aan, helaas zijn veel dieren hier bang voor. Wil jij een remedie op maat die kan helpen ondersteunen tijdens deze periode, neem dan contact op. Je krijgt een flesje van 50 ML met daarbij een schema om zo deze periode door te komen en je dier te kunnen ondersteunen.

 

Dierentolk & Bach bloesem:

In maart en november 2022 heb ik een nieuwe cursus gedaan. Namelijk intuitief communiceren met dieren. De een noemt het een dierentolk de ander een dierenfluisteraar. Wil je meer informatie hierover, kijk dan verder onder het tabblad dierentolk

Ik vind het altijd mooi om mezelf verder te ontwikkelen met dingen die bij me passen en waar ik passie voor heb. Inmiddels heb ik ook al dieren mogen helpen, door met hun te praten, hun te laten vertellen en vragen vanuit de baasjes te mogen stellen.

Dit heeft bij mij ook gelijk iets nieuws aangewakkerd, waardoor ik in het voorjaar van 2023 weer een cursus ben gaan volgen. Bach bloesem therapie voor dieren. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje onder het kopje Bach bloesem, of neem contact op. Nu doe ik dit alleen nog voor dieren met al hele mooie resultaten wanneer ik een persoonlijke remedie heb gemaakt voor een dier. 

In oktober ben ik gestart met een cursus bach bloesem gericht op de mensen. Deze rond ik medio mei 2024 af en hoop dan nog meer aanvulling in mijn praktijk te kunnen aanbieden en hiermee te mogen ondersteunen.

Houdt de site of facebook pagina van Baaten Balance in de gaten voor meer nieuws hierover.

 

 

 

Like ook de facebook pagina van Baaten Balance. Voor leuke actie's en ander nieuws