Dierentolk

Dierentolk hoor ik je bijna denken......

Wat is dat nu precies en wat doe je dan precies. Laat ik beginnen bij het begin, hoe ik erbij ben gekomen om dit te gaan doen.

Onze honden zie je op de bijgevoegde foto, onze twee Landseer dames Benthe en Milou. Benthe is een erg aanhankelijke hond, waardoor ze moeite had om alleen te kunnen zijn, zeg maar gerust verlatingsangst. Zeker na onze verhuizing en de lockdowns in de coronapandemie is dat erger geworden. Op zoek naar oplossingen zodat wij ook zonder problemen een boodschap konden gaan halen, kwamen we uiteindelijk bij een hondentolk terecht. En wauw wat was dat bijzonder en fijn dat we door haar geholpen konden worden. We hebben met heel veel liefde en geduld mede door de hondentolk ervoor kunnen zorgen dat Benthe weer wat beter alleen kon zijn en konden dit zelfs opbouwen naar 2 uur. Waarna we ook onze jongste landseer Milou in huis konden verwelkomen en ze nu twee maatjes voor het leven zijn.

Hierdoor ben ik geinspireerd geraakt en ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden of ik dit zelf ook zou kunnen. Zeker omdat ik tijdens Reiki ook al zo veel mag voelen, ervaren en door mag geven.

Eind november 2022 heb ik mijn verdiepingscursus ook afgerond en klets ik op aanvraag met dieren.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Ik heb een foto nodig van het dier waar de ogen goed op staan, zodat ik goed contact kan maken. Op een rustig moment zal ik dan gaan zitten en contact maken met het dier. Het dier mag zelf vertellen, maar ook de baasjes mogen vragen doorgeven, welke ik dan met het dier zal bespreken. Soms lukt het niet gelijk en zal ik op een ander tijdstip het nogmaals proberen.

Wil je hier meer informatie over weten? Neem dan even contact op via de mail of per telefoon/whatsapp. Dan kan ik je vragen beantwoorden en wellicht mag ik dan ook met jouw dier contact maken.