Bach bloesem

Bachbloesem-remedies zijn ontwikkeld door Dr. Edward Bach.

Hij wilde de mens helen zonder verstoring of beschadiging van de patiënt. Hij slaagde hierin door 38 helende bloesemremedies te vinden en te ontwikkelen.

Doordat de bloesemremedies een negatieve gemoedstoestand kunnen ombuigen naar een positieve, zullen ook de lichamelijke klachten gekoppeld aan die negatieve gemoedstoestand vaak verdwijnen.

Bloesemremedies zijn ook succesvol gebleken bij verschillende negatieve gedragsveranderingen omwille van een emotionele onbalans bij dieren. Dieren staan onbevangen open voor de werking van de bloesems en reageren hier vaak snel op.

Belangrijk is dat je de situatie bekijkt vanuit het standpunt van het dier. Door het dier goed te lezen en zoveel mogelijk informatie te verzamelen kunnen we gaan proberen het dier terug in balans te zetten.

Bach bloesems zijn GEEN geneesmiddelen! Wanneer er noodzakelijke medische hulp nodig is, dan is het van belang om naar een dierenarts te gaan!

Het werken met bloesemremedies is een alternatieve geneeswijze. Ze werken op het fijn stoffelijk niveau en helpen de energie (=emoties) in het lichaam in goede banen te leiden. Ze zijn volledig onschadelijk en kunnen veilig naast alle andere alternatieve en reguliere medicatie gebruikt worden

De tijdsduur waarin verbetering gezien kan worden hangt af van de aard en duur van de problemen en de gevoeligheid van het dier.

Het is een prachtig hulpmiddel bij bijvoorbeeld:

  • alle soorten angst

  • onzekerheid

  • onvoldoende interesse in het hier en nu

  • eenzaamheid

  • overgevoeligheid voor invloeden en ideeën

  • moedeloosheid en wanhoop

  • over bezorgdheid voor het welzijn van anderen

Door heel veel vragen te stellen, het dier te observeren wanneer nodig zal heel veel duidelijk worden. Dit zal dan ook gelden als eerste consult. Een eventueel vervolg consult is soms nodig om de remedie aan te passen. We hebben hier dan samen contact over.

 

 

Het vuurwerk seizoen komt er weer aan, helaas zijn veel dieren hier bang voor. Wil jij een remedie op maat die kan helpen ondersteunen tijdens deze periode, neem dan contact op. Je krijgt een flesje van 50 ML met daarbij een schema om zo deze periode door te komen en je dier te kunnen ondersteunen.